Potato Recipes Hasselback Garlic Butter by garlicmatters,
Pötâtö Récïpés Hâssélbâck Gârlïc Bùttér. Héré ïs â gréât ïdéâ för â réâlly tâsty ând véry âttrâctïvé löökïng sïdé dïsh – Gârlïc Bùttér Hâssélbâck Pötâtö. Or, ïf yöù âré â bït lïké mé ând sïmply lïké pötâtöés, hâvé ït âs thé mâïn évént ön â plâté.
Prep Time: 10 minutes
Cook time: 50 minutes
Total time: 60 minutes
Servings: 6 Servings
• 6 médïùm sïzé bâkïng pötâtöés lïké Rùssét ör Kïng Edwârd
• 150 g gârlïc bùttér (ör 150g gârlïc bùttér ând 2 mïncéd gârlïc clövés mâshéd tögéthér)
• ⅓ cùp éxtrâ vïrgïn ölïvé öïl
• ½ cùp chöppéd sprïng önïöns ör chïvés
• ½ cùp söùr créâm
• Sâlt & péppér
•
1. Préhéât övén tö 450F (230C).
2. In â smâll böwl, mélt gârlïc bùttér ând mïx ït wïth öïl.
3. Scrùb pötâtöés cléân, dry thém ând slïcé thïnly (âböùt ¼ ïnch thïck slïcés), bùt önly ⅔ ïntö thé dépth öf éâch pötâtö tö créâté â fân thât’s stïll höldïng ön tö thé böttöm pârt öf thé pötâtö.
4. Kéép thé ïntégrïty öf éâch pötâtö, cöât thém ïn thé méltéd bùttér ând öïl ând ârrângé ön â bâkïng trây. Séâsön wïth sâlt ând péppér ând bâké för 35 mïnùtés.
5. Rémövé thé pötâtö trây fröm thé övén ând spöön thé bùttér ând öïl thât rùn döwn tö thé bâkïng trây bâck övér thé pötâtöés. Thïs wïll hélp tö crïsp thém ùp évén möré. Yöù cân répéât thïs stép âgâïn, âböùt 10 mïnùtés lâtér.
6. Rétùrn thé bâkïng trây bâck tö thé övén ând bâké thé pötâtöés för ânöthér 10-15 mïn.
7. In â smâll böwl, séâsön söùr créâm, mïx ïn sprïng önïöns ör âny hérb yöù fâncy för thât mâttér, résérvé.
8. Rémövé thé pötâtöés fröm thé övén. Töp thém wïth thé söùr créâm ând sérvé.
Read More this full recipes at Potato Recipes Hasselback Garlic Butter
Pötâtö Récïpés Hâssélbâck Gârlïc Bùttér. Héré ïs â gréât ïdéâ för â réâlly tâsty ând véry âttrâctïvé löökïng sïdé dïsh – Gârlïc Bùttér Hâssélbâck Pötâtö. Or, ïf yöù âré â bït lïké mé ând sïmply lïké pötâtöés, hâvé ït âs thé mâïn évént ön â plâté.
Prep Time: 10 minutes
Cook time: 50 minutes
Total time: 60 minutes
Servings: 6 Servings
INGREDIENTS:
• 6 médïùm sïzé bâkïng pötâtöés lïké Rùssét ör Kïng Edwârd
• 150 g gârlïc bùttér (ör 150g gârlïc bùttér ând 2 mïncéd gârlïc clövés mâshéd tögéthér)
• ⅓ cùp éxtrâ vïrgïn ölïvé öïl
• ½ cùp chöppéd sprïng önïöns ör chïvés
• ½ cùp söùr créâm
• Sâlt & péppér
•
INSTRUCTIONS:
1. Préhéât övén tö 450F (230C).
2. In â smâll böwl, mélt gârlïc bùttér ând mïx ït wïth öïl.
3. Scrùb pötâtöés cléân, dry thém ând slïcé thïnly (âböùt ¼ ïnch thïck slïcés), bùt önly ⅔ ïntö thé dépth öf éâch pötâtö tö créâté â fân thât’s stïll höldïng ön tö thé böttöm pârt öf thé pötâtö.
4. Kéép thé ïntégrïty öf éâch pötâtö, cöât thém ïn thé méltéd bùttér ând öïl ând ârrângé ön â bâkïng trây. Séâsön wïth sâlt ând péppér ând bâké för 35 mïnùtés.
5. Rémövé thé pötâtö trây fröm thé övén ând spöön thé bùttér ând öïl thât rùn döwn tö thé bâkïng trây bâck övér thé pötâtöés. Thïs wïll hélp tö crïsp thém ùp évén möré. Yöù cân répéât thïs stép âgâïn, âböùt 10 mïnùtés lâtér.
6. Rétùrn thé bâkïng trây bâck tö thé övén ând bâké thé pötâtöés för ânöthér 10-15 mïn.
7. In â smâll böwl, séâsön söùr créâm, mïx ïn sprïng önïöns ör âny hérb yöù fâncy för thât mâttér, résérvé.
8. Rémövé thé pötâtöés fröm thé övén. Töp thém wïth thé söùr créâm ând sérvé.
Read More this full recipes at Potato Recipes Hasselback Garlic Butter
535 Comment
Rated 5/153 based on 153 Customer Reviews
0 comments