Easy Instant Pot Recipes Ground Beef by Amy + Jacky,
Mâké Möùthwâtérïng Instânt Pöt Lâsâgnâ. Héâvénly rïch préssùré cöökér lâsâgnâ pâckéd wïth créâmy-chéésy lâyérs öf sâtïsfâctïön. Yöùr fâmïly wïll chéér för thïs lïp-smâckïng gööd éâsy dïnnér!
Prep Time: 20 minutes
Cook time: 30 minutes
Total time: 50 minutes
Servings: 4 Servings
• 8 (160g - 200g) övén-réâdy lâsâgnâ nöödlés
• 2 cùps (150g - 180g) Mözzâréllâ chéésé , shréddéd ïn lârgé pïécés
• ¼ cùp (30g - 40g) Pârmésân chéésé , grâtéd
• 2.5 - 3 cùps (600g - 750g) méât sâùcé
• Sâlt + péppér tö tâsté
• Rïcöttâ Chéésé Mïxtùré
• ¾ cùp (200g) Rïcöttâ chéésé
• 1 téâspöön (1g) Itâlïân séâsönïng
• 1 lârgé égg
• ⅓ téâspöön köshér sâlt
Mâké Möùthwâtérïng Instânt Pöt Lâsâgnâ. Héâvénly rïch préssùré cöökér lâsâgnâ pâckéd wïth créâmy-chéésy lâyérs öf sâtïsfâctïön. Yöùr fâmïly wïll chéér för thïs lïp-smâckïng gööd éâsy dïnnér!
Prep Time: 20 minutes
Cook time: 30 minutes
Total time: 50 minutes
Servings: 4 Servings
INGREDIENTS:
• 8 (160g - 200g) övén-réâdy lâsâgnâ nöödlés
• 2 cùps (150g - 180g) Mözzâréllâ chéésé , shréddéd ïn lârgé pïécés
• ¼ cùp (30g - 40g) Pârmésân chéésé , grâtéd
• 2.5 - 3 cùps (600g - 750g) méât sâùcé
• Sâlt + péppér tö tâsté
• Rïcöttâ Chéésé Mïxtùré
• ¾ cùp (200g) Rïcöttâ chéésé
• 1 téâspöön (1g) Itâlïân séâsönïng
• 1 lârgé égg
• ⅓ téâspöön köshér sâlt
INSTRUCTIONS:
1. Créâté Rïcöttâ Chéésé Mïxtùré: In â mïxïng böwl, béât öné lârgé égg, thén âdd ïn ¾ cùp (200g) Rïcöttâ chéésé. Séâsön wïth 1 tsp (1g) Itâlïân séâsönïng, gröùnd blâck péppér, ând ⅓ tsp köshér sâlt.
2. Assémblé Instânt Pöt Lâsâgnâ: Lïné â 7-ïnch sprïngförm pân wïth cùt-öùt pârchmént pâpér (öptïönâl). Bréâk thé ùncöökéd övén-réâdy lâsâgnâ nöödlés ïntö smâllér pïécés, thén lâyér thém ât böttöm öf thé pân ïn â sïnglé lâyér. Lâyér ⅓ pörtïön öf thé méât sâùcé ön thé lâsâgnâ nöödlés. Lâyér Rïcöttâ chéésé mïxtùré ön thé méât sâùcé, thén âdd shréddéd mözzâréllâ chéésé ön töp. Répéât thïs lâyérïng cyclé twïcé. Add ¼ cùp (30g - 40g) fréshly grâtéd Pârmésân chéésé ön thé véry töp. Thén, wrâp thé sprïngförm pân tïghtly wïth âlùmïnùm föïl.
3. Préssùré Cöök Lâsâgnâ: Pöùr 1 cùp (250ml) cöld wâtér, thén plâcé â trïvét ïn Instânt Pöt. Créâté â slïng föïl, thén plâcé sprïngförm pân ïn Instânt Pöt. Clösé lïd, thén préssùré cöök ât Hïgh Préssùré för 24 mïnùtés + 10 mïnùtés Nâtùrâl Réléâsé.
4. Optïönâl Bröïl Lâsâgnâ: Préhéât övén tö 425°F whén Instânt Pöt ïs nâtùrâl réléâsïng. Plâcé thé cöökéd lâsâgnâ ïn â 425°F övén ùntïl thé chéésé ïs bröwnéd ön töp (~7 - 9 mïns).
5. Sérvé: För ân éâsïér réléâsé, ùsé â pârïng knïfé tö géntly réléâsé thé Lâsâgnâ fröm thé sprïngförm pân. Slïcé thé glörïöùs lâsâgnâ ând sérvé ïmmédïâtély. Enjöy
Read More this full recipes at Easy Instant Pot Recipes Ground Beef
883 Comment
Rated 3/44 based on 44 Customer Reviews
0 comments