INA GARTEN’S BEST MEATLOAF by Reeni, INA GARTEN’S BEST MEATLOAF 2017-3-17
INA GARTEN’S BEST MEATLOAF
Prep Time: 30 minutes
Cook time: 60 minutes
Total time: 90 minutes
Servings: 7 Servings
• 2 tàblëspòòns gòòd òlïvë òïl
• 2 cûps chòppëd Spànïsh ònïòn (1 làrgë)
• 1 + ½ cûps grëën pëppër òr cëlëry, dïcëd smàll(2 stàlks)
• 1 pòûnd gròûnd bëëf
• 1 pòûnd gròûnd vëàl
• 1 pòûnd gròûnd pòrk
• 1 tàblëspòòn chòppëd frësh flàt-lëàf pàrslëy
• 1 tàblëspòòn chòppëd frësh thymë lëàvës
• 1 tàblëspòòn chòppëd frësh chïvës
• 3 ëxtrà-làrgë ëggs, lïghtly bëàtën
• ⅔ cûp whòlë mïlk
• 2 tàblëspòòns kòshër/còàrsë sàlt
• 1 tàblëspòòn frëshly gròûnd blàck pëppër
• 2 + ½ cûps pànkò crûmbs
• ¾ cûp gòòd òlïvë òïl
• 10 gàrlïc clòvës, pëëlëd
• 2 cûps chïckën stòck, prëfëràbly hòmëmàdë
• 3 tàblëspòòns ûnsàltëd bûttër, àt ròòm tëmpëràtûrë
• Kòshër sàlt ànd frëshly gròûnd blàck pëppër
1. Prëhëàt thë òvën tò 350 dëgrëës F.
2. In à làrgë skïllët òr sàûtë pàn hëàt òlïvë òïl òvër mëdïûm hëàt, àdd thë ònïòn ànd cëlëry ànd còòk fòr 5 tò 7 mïnûtës, stïrrïng òccàsïònàlly, ûntïl thë ònïòn ïs trànslûcënt ànd cëlëry ïs tëndër bût nòt bròwnëd. Sët àsïdë tò còòl.
3. Tò à làrgë mïxïng bòwl àdd thë bëëf, vëàl, pòrk, pàrslëy, thymë, chïvës, ëggs, mïlk, sàlt, ànd pëppër.
4. Pûlsë thë pànkò crûmbs ïn à fòòd pròcëssòr ûntïl fïnëly gròûnd.
5. Add thë ònïòn mïxtûrë ànd thë pànkò tò thë mëàt. Usë à fòrk òr clëàn hànds tò gëntly tòss thë mïxtûrë tògëthër ûntïl còmbïnëd bût nòt còmpàctëd.
6. Plàcë à pïëcë òf pàrchmënt pàpër òn à làrgë shëët pàn wïth sïdës òr à ròàstïng pàn. Pàt thë mëàt ïntò à flàt rëctànglë thën prëss thë sïdës ïn ûntïl ït fòrms à cylïndër dòwn thë mïddlë òf thë pàn. Bàkë fòr 45-55 mïnûtës ûntïl à thërmòmëtër ïnsërtëd ïn thë mïddlë rëàds 155 dëgrëës F tò 160 dëgrëës F.
7. Mëànwhïlë, màkë gàrlïc sàûcë: ïn à smàll sàûcëpàn còmbïnë òïl ànd gàrlïc ànd brïng tò à bòïl, lòwër hëàt ànd sïmmër fòr 10 tò 15 mïnûtës, ûntïl gàrlïc ïs lïghtly bròwnëd. Bë càrëfûl nòt tò bûrn thë gàrlïc òr ït wïll bë bïttër. Rëmòvë thë gàrlïc fròm thë òïl ànd sët òïl àsïdë. (Yòû càn sàvë thë òïl tò màkë à vïnàïgrëttë.)
8. In à mëdïûm sàûcëpàn còmbïnë thë chïckën stòck, bûttër, ànd còòkëd gàrlïc. Brïng tò à bòïl thën lòwër thë hëàt ànd sïmmër 35 tò 40 mïnûtës. Màsh thë gàrlïc wïth à fòrk, whïsk ïn ½ tëàspòòn sàlt ànd ¼ tëàspòòn pëppër thën tàstë ànd àdd àddïtïònàl sëàsònïngs ïf nëëdëd.
9. Rëmòvë thë mëàtlòàf fròm thë òvën ànd àllòw tò rëst 5 - 10 mïnûtës. Slïcë ànd sërvë hòt wïth gàrlïc sàûcë spòònëd òvër tòp.
Read More this full recipes at INA GARTEN’S BEST MEATLOAF
INA GARTEN’S BEST MEATLOAF
Prep Time: 30 minutes
Cook time: 60 minutes
Total time: 90 minutes
Servings: 7 Servings
INGREDIENTS:
• 2 tàblëspòòns gòòd òlïvë òïl
• 2 cûps chòppëd Spànïsh ònïòn (1 làrgë)
• 1 + ½ cûps grëën pëppër òr cëlëry, dïcëd smàll(2 stàlks)
• 1 pòûnd gròûnd bëëf
• 1 pòûnd gròûnd vëàl
• 1 pòûnd gròûnd pòrk
• 1 tàblëspòòn chòppëd frësh flàt-lëàf pàrslëy
• 1 tàblëspòòn chòppëd frësh thymë lëàvës
• 1 tàblëspòòn chòppëd frësh chïvës
• 3 ëxtrà-làrgë ëggs, lïghtly bëàtën
• ⅔ cûp whòlë mïlk
• 2 tàblëspòòns kòshër/còàrsë sàlt
• 1 tàblëspòòn frëshly gròûnd blàck pëppër
• 2 + ½ cûps pànkò crûmbs
• ¾ cûp gòòd òlïvë òïl
• 10 gàrlïc clòvës, pëëlëd
• 2 cûps chïckën stòck, prëfëràbly hòmëmàdë
• 3 tàblëspòòns ûnsàltëd bûttër, àt ròòm tëmpëràtûrë
• Kòshër sàlt ànd frëshly gròûnd blàck pëppër
INSTRUCTIONS:
1. Prëhëàt thë òvën tò 350 dëgrëës F.
2. In à làrgë skïllët òr sàûtë pàn hëàt òlïvë òïl òvër mëdïûm hëàt, àdd thë ònïòn ànd cëlëry ànd còòk fòr 5 tò 7 mïnûtës, stïrrïng òccàsïònàlly, ûntïl thë ònïòn ïs trànslûcënt ànd cëlëry ïs tëndër bût nòt bròwnëd. Sët àsïdë tò còòl.
3. Tò à làrgë mïxïng bòwl àdd thë bëëf, vëàl, pòrk, pàrslëy, thymë, chïvës, ëggs, mïlk, sàlt, ànd pëppër.
4. Pûlsë thë pànkò crûmbs ïn à fòòd pròcëssòr ûntïl fïnëly gròûnd.
5. Add thë ònïòn mïxtûrë ànd thë pànkò tò thë mëàt. Usë à fòrk òr clëàn hànds tò gëntly tòss thë mïxtûrë tògëthër ûntïl còmbïnëd bût nòt còmpàctëd.
6. Plàcë à pïëcë òf pàrchmënt pàpër òn à làrgë shëët pàn wïth sïdës òr à ròàstïng pàn. Pàt thë mëàt ïntò à flàt rëctànglë thën prëss thë sïdës ïn ûntïl ït fòrms à cylïndër dòwn thë mïddlë òf thë pàn. Bàkë fòr 45-55 mïnûtës ûntïl à thërmòmëtër ïnsërtëd ïn thë mïddlë rëàds 155 dëgrëës F tò 160 dëgrëës F.
7. Mëànwhïlë, màkë gàrlïc sàûcë: ïn à smàll sàûcëpàn còmbïnë òïl ànd gàrlïc ànd brïng tò à bòïl, lòwër hëàt ànd sïmmër fòr 10 tò 15 mïnûtës, ûntïl gàrlïc ïs lïghtly bròwnëd. Bë càrëfûl nòt tò bûrn thë gàrlïc òr ït wïll bë bïttër. Rëmòvë thë gàrlïc fròm thë òïl ànd sët òïl àsïdë. (Yòû càn sàvë thë òïl tò màkë à vïnàïgrëttë.)
8. In à mëdïûm sàûcëpàn còmbïnë thë chïckën stòck, bûttër, ànd còòkëd gàrlïc. Brïng tò à bòïl thën lòwër thë hëàt ànd sïmmër 35 tò 40 mïnûtës. Màsh thë gàrlïc wïth à fòrk, whïsk ïn ½ tëàspòòn sàlt ànd ¼ tëàspòòn pëppër thën tàstë ànd àdd àddïtïònàl sëàsònïngs ïf nëëdëd.
9. Rëmòvë thë mëàtlòàf fròm thë òvën ànd àllòw tò rëst 5 - 10 mïnûtës. Slïcë ànd sërvë hòt wïth gàrlïc sàûcë spòònëd òvër tòp.
Read More this full recipes at INA GARTEN’S BEST MEATLOAF
784 Comment
Rated 4/104 based on 104 Customer Reviews
0 comments