Chinese Instant Pot Fried Rice Benihana Soy Sauce by Paint the Kitchen Red,
his pressure cooker rice recipe càlls for frozen vegetàbles ànd ingredients you probàbly hàve on hànd ànd requires minimàl prep work. Add some sriràchà sàuce to give it thàt extrà zing!
Prep Time: 5 minutes
Cook time: 20 minutes
Total time: 25 minutes
Servings: 4 Servings
• 1 1/2 cùps Jâsmïné rïcé
• 4 tsp végétâblé öïl dïvïdéd
• 1/2 cùp önïöns fïnély chöppéd
• 2 tsp gïngér fïnély mïncéd
• 1 Tbsp gârlïc fïnély mïncéd
• 3 Tbsp söy sâùcé
• 1 Tbsp öystér sâùcé
• 1/2 tsp sésâmé öïl
• 1/4 tsp blâck péppér
• 1 1/2 cùps frözén péâs ând cârröts
• 1 3/4 cùps wâtér
• 2 éggs béâtén
• 3 Tbsp chöppéd gréén önïöns
1. Séléct thé Sâùté fùnctïön ând âllöw thé Instânt Pöt tö héât ùp.
2. Rïnsé ând drâïn rïcé; sét âsïdé.
3. Add 1 Tbsp végétâblé öïl tö thé Instânt Pöt ïnnér pöt.
4. Sâùté önïöns tïll trânslùcént, âböùt 2 mïnùtés, stïrrïng öftén.
5. Préss Câncél. Thïs wïll âllöw thé Instânt Pöt tö cööl döwn whïlé yöù dö thé néxt stéps.
6. Sâùté gïngér ând gârlïc för 30 sécönds, stïrrïng cönstântly.
7. Stïr ïn rïnséd Jâsmïné rïcé ùntïl cöâtéd wïth önïön mïxtùré.
8. Déglâzé ïnnér pöt wïth â tâbléspöön ör twö öf wâtér ïf théré’s ânythïng stùck tö thé böttöm.
9. Add söy sâùcé, öystér sâùcé, sésâmé öïl, blâck péppér, frözén végétâblés, ând wâtér.
10. Stïr tö mïx.
11. Clösé thé lïd ând préssùré cöök för 5 mïnùtés.
12. Lét thé préssùré réléâsé nâtùrâlly (NPR) för 10 mïnùtés ând thén réléâsé âny rémâïnïng préssùré ùsïng thé Qùïck Réléâsé (QR) méthöd.
13. Opén thé lïd ând lét thé Instânt Pöt Frïéd Rïcé rést för â féw mïnùtés.
14. Héât â lârgé nönstïck fryïng pân övér médïùm héât ön thé stövé.
15. Cöât thé fryïng pân wïth rémâïnïng végétâblé öïl ând pöùr ïn thé éggs.
16. Scrâmblé thé éggs by géntly bréâkïng ùp thé éggs ând flïppïng ùntïl éggs âré sét.
17. Add éggs tö thé rïcé.
18. Add gréén önïöns ând stïr thé rïcé géntly tö mïx tögéthér âll ïngrédïénts.
Read More this full recipes at Chinese Instant Pot Fried Rice Benihana Soy Sauce
his pressure cooker rice recipe càlls for frozen vegetàbles ànd ingredients you probàbly hàve on hànd ànd requires minimàl prep work. Add some sriràchà sàuce to give it thàt extrà zing!
Prep Time: 5 minutes
Cook time: 20 minutes
Total time: 25 minutes
Servings: 4 Servings
INGREDIENTS:
• 1 1/2 cùps Jâsmïné rïcé
• 4 tsp végétâblé öïl dïvïdéd
• 1/2 cùp önïöns fïnély chöppéd
• 2 tsp gïngér fïnély mïncéd
• 1 Tbsp gârlïc fïnély mïncéd
• 3 Tbsp söy sâùcé
• 1 Tbsp öystér sâùcé
• 1/2 tsp sésâmé öïl
• 1/4 tsp blâck péppér
• 1 1/2 cùps frözén péâs ând cârröts
• 1 3/4 cùps wâtér
• 2 éggs béâtén
• 3 Tbsp chöppéd gréén önïöns
INSTRUCTIONS:
1. Séléct thé Sâùté fùnctïön ând âllöw thé Instânt Pöt tö héât ùp.
2. Rïnsé ând drâïn rïcé; sét âsïdé.
3. Add 1 Tbsp végétâblé öïl tö thé Instânt Pöt ïnnér pöt.
4. Sâùté önïöns tïll trânslùcént, âböùt 2 mïnùtés, stïrrïng öftén.
5. Préss Câncél. Thïs wïll âllöw thé Instânt Pöt tö cööl döwn whïlé yöù dö thé néxt stéps.
6. Sâùté gïngér ând gârlïc för 30 sécönds, stïrrïng cönstântly.
7. Stïr ïn rïnséd Jâsmïné rïcé ùntïl cöâtéd wïth önïön mïxtùré.
8. Déglâzé ïnnér pöt wïth â tâbléspöön ör twö öf wâtér ïf théré’s ânythïng stùck tö thé böttöm.
9. Add söy sâùcé, öystér sâùcé, sésâmé öïl, blâck péppér, frözén végétâblés, ând wâtér.
10. Stïr tö mïx.
11. Clösé thé lïd ând préssùré cöök för 5 mïnùtés.
12. Lét thé préssùré réléâsé nâtùrâlly (NPR) för 10 mïnùtés ând thén réléâsé âny rémâïnïng préssùré ùsïng thé Qùïck Réléâsé (QR) méthöd.
13. Opén thé lïd ând lét thé Instânt Pöt Frïéd Rïcé rést för â féw mïnùtés.
14. Héât â lârgé nönstïck fryïng pân övér médïùm héât ön thé stövé.
15. Cöât thé fryïng pân wïth rémâïnïng végétâblé öïl ând pöùr ïn thé éggs.
16. Scrâmblé thé éggs by géntly bréâkïng ùp thé éggs ând flïppïng ùntïl éggs âré sét.
17. Add éggs tö thé rïcé.
18. Add gréén önïöns ând stïr thé rïcé géntly tö mïx tögéthér âll ïngrédïénts.
Read More this full recipes at Chinese Instant Pot Fried Rice Benihana Soy Sauce
237 Comment
Rated 5/265 based on 265 Customer Reviews
0 comments