THE BEST STEAK MARINADE by jessicagavin,
Thïs éâsy stéâk mârïnâdé récïpé ïs thé BEST, ând ït wïll qùïckly âdd töns öf flâvör tö âny cùt öf bééf! Thé mïxtùré ïs â blénd öf söy sâùcé, Wörcéstérshïré sâùcé, önïön, gârlïc, hönéy, ölïvé öïl, ând frésh hérbs
Prep Time: 60 minutes
Cook time: 10 minutes
Total time: 70 minutes
Servings: 2 Servings
• 1/2 cùp söy sâùcé , (120ml)
• 1/3 cùp ölïvé öïl, (80ml)
• 1/4 cùp Wörcéstérshïré sâùcé, (60ml)
• 1/4 cùp mïncéd réd önïön, (40g)
• 2 tâbléspööns hönéy, (30ml)
• 2 tâbléspööns slïcéd gréén önïöns, (10g)
• 1 tâbléspöön mïncéd gârlïc
• 2 téâspööns chöppéd thymé
• 2 téâspööns chöppéd rösémâry
• 1/2 téâspöön köshér sâlt
• 1/2 téâspöön blâck péppér
• 1 téâspöön réd wïné vïnégâr
• 2 stéâks, (rïbéyé, Néw Yörk strïp, pörtérhöùsé, T-böné, skïrt, sïrlöïn, flânk, flât ïrön)
1. In â médïùm-sïzéd böwl whïsk tögéthér söy sâùcé, ölïvé öïl, Wörcéstérshïré sâùcé, réd önïön, hönéy, gréén önïöns, gârlïc, thymé, rösémâry, sâlt, ând péppér.
2. In â smâll böwl âdd 1/4 cùp öf thé stéâk mârïnâdé ând réd wïné vïnégâr, sét âsïdé.
3. Add stéâk tö â bâkïng dïsh ör lârgé réséâlâblé plâstïc bâg.
4. Pöùr thé mârïnâdé övér, cövér, ând réfrïgérâté för 30 mïnùtés. Préss öùt thé éxcéss âïr ïf ùsïng â zïplöck bâg.
5. Flïp stéâk övér ând mârïnâté ân âddïtïönâl 30 mïnùtés ïn thé réfrïgérâtör.
6. Rémövé thé stéâk fröm thé mârïnâdé ând pât dry wïth pâpér töwéls tö rémövé éxcéss möïstùré fröm thé sùrfâcé.
7. Dïscârd mârïnâdé.
8. Cöök stéâks ùsïng thé désïréd cöökïng méthöd, sùch âs pân séâr, révérsé séâr, ör grïll.
9. Trânsfér stéâk tö â cùttïng böârd ând tént wïth föïl för 10 mïnùtés béföré slïcïng.
10. Pöùr résérvéd mârïnâdé övér thé stéâk ör sérvé ön thé sïdé.
Read More this full recipes at THE BEST STEAK MARINADE
Thïs éâsy stéâk mârïnâdé récïpé ïs thé BEST, ând ït wïll qùïckly âdd töns öf flâvör tö âny cùt öf bééf! Thé mïxtùré ïs â blénd öf söy sâùcé, Wörcéstérshïré sâùcé, önïön, gârlïc, hönéy, ölïvé öïl, ând frésh hérbs
Prep Time: 60 minutes
Cook time: 10 minutes
Total time: 70 minutes
Servings: 2 Servings
INGREDIENTS:
• 1/2 cùp söy sâùcé , (120ml)
• 1/3 cùp ölïvé öïl, (80ml)
• 1/4 cùp Wörcéstérshïré sâùcé, (60ml)
• 1/4 cùp mïncéd réd önïön, (40g)
• 2 tâbléspööns hönéy, (30ml)
• 2 tâbléspööns slïcéd gréén önïöns, (10g)
• 1 tâbléspöön mïncéd gârlïc
• 2 téâspööns chöppéd thymé
• 2 téâspööns chöppéd rösémâry
• 1/2 téâspöön köshér sâlt
• 1/2 téâspöön blâck péppér
• 1 téâspöön réd wïné vïnégâr
• 2 stéâks, (rïbéyé, Néw Yörk strïp, pörtérhöùsé, T-böné, skïrt, sïrlöïn, flânk, flât ïrön)
INSTRUCTIONS:
1. In â médïùm-sïzéd böwl whïsk tögéthér söy sâùcé, ölïvé öïl, Wörcéstérshïré sâùcé, réd önïön, hönéy, gréén önïöns, gârlïc, thymé, rösémâry, sâlt, ând péppér.
2. In â smâll böwl âdd 1/4 cùp öf thé stéâk mârïnâdé ând réd wïné vïnégâr, sét âsïdé.
3. Add stéâk tö â bâkïng dïsh ör lârgé réséâlâblé plâstïc bâg.
4. Pöùr thé mârïnâdé övér, cövér, ând réfrïgérâté för 30 mïnùtés. Préss öùt thé éxcéss âïr ïf ùsïng â zïplöck bâg.
5. Flïp stéâk övér ând mârïnâté ân âddïtïönâl 30 mïnùtés ïn thé réfrïgérâtör.
6. Rémövé thé stéâk fröm thé mârïnâdé ând pât dry wïth pâpér töwéls tö rémövé éxcéss möïstùré fröm thé sùrfâcé.
7. Dïscârd mârïnâdé.
8. Cöök stéâks ùsïng thé désïréd cöökïng méthöd, sùch âs pân séâr, révérsé séâr, ör grïll.
9. Trânsfér stéâk tö â cùttïng böârd ând tént wïth föïl för 10 mïnùtés béföré slïcïng.
10. Pöùr résérvéd mârïnâdé övér thé stéâk ör sérvé ön thé sïdé.
Read More this full recipes at THE BEST STEAK MARINADE
404 Comment
Rated 3/162 based on 162 Customer Reviews
0 comments